Teljeskörű megoldásokat kínálunk a világítási célok megvalósítására.

Kipróbált termékekkel, saját tervező és kivitelező csapattal, gyors reagálási idővel dolgozunk és állunk rendelkezésre.

A világítási hálózatok megfelelő kivitelezésének alapja a pontos tervezés, melyet megelőz az egyéni igények és az alkalmazási terület speciális szükségleteinek figyelembevétele.

A személyre szabott tervezés célja, hogy a kiválasztott világítástechnikai eszköz az Ön majdani fejlesztési terveivel is lépést tarthasson, és a karbantartási-, üzemeltetési költségek minimalizálásával biztosíthassuk a beruházás gyors megtérülését, majd ezt követően a gazdaságosabb fenntarthatóságot.

Cégünk racionális tervezést, minőségi munkavégzést és stabil garanciális elérhetőséget biztosít.

Világítási rendszereink egyaránt kiemelkedőek a környezetvédelem és az energiafelhasználás szempontjából, melyre az elmúlt több mint 15 év szakmai tapasztalatunk és szakmai rálátásunk a garancia.

Az alkalmazott eszközeinkkel és esetenként vezérelt rendszereinkkel tovább csökkenthető az üzemeltetési költség a világítási hálózatok teljes automatizálása mellett.

2005-tól a hazai piacon megbízhatóan jól működő, leinformálható referenciákkal rendelkezünk.

Tevékenységünk során, számtalanszor szembesültünk a világítási hálózatokban jelen lévő energiapazarlással. Tapasztalataink birtokában bizton állíthatjuk, hogy a LED-es lámpatestek alkalmazása költséghatékonyabb és a kor műszaki színvonalának legjobban megfelelő innovatív megoldás, amelyek a felhasználói célokkal leginkább összhangban alkalmazhatóak.

worker

Árajánlat kérés