Bizonyára Ön is már felfigyelt arra, hogy meglévő világítási hálózatának üzemeltetési és karbantartási költségei a rezsiköltségének jelentős hányadát teszik ki!

Csökkentse költségeit és növelje a profitabilitást!

A világítási rendszerek energia-hatékonyságának kulcsa a fényhasznosítás mértéke (lm/W). Az üzemeltetési költségek úgy csökkenthetők, ha a szükséges megvilágítást a lehető legkevesebb villamos energia felhasználásával tudjuk biztosítani. Az alkalmazott hagyományos fényforrások a legmodernebb világítástechnológiai megoldásokra történő cseréjével ezen költségek drasztikusan csökkenthetők. Pontos és részletes tervezést követően olyan energia-hatékony megoldásokat ajánlunk, amelyek statisztikai számításokkal is alátámasztott módon, ténylegesen biztosítják az energiafelhasználás csökkentését.

Meglévő rendszerének kulcsrakész átépítéséről, akár csoportos lámpacseréről vagy retrofit megoldásról van szó, minden esetben megtaláljuk a legkevesebb villamos energiafelhasználással üzemeltethető megoldást.

2003-tól a hazai piacon megbízhatóan jól működő, leinformálható referenciákkal rendelkezünk.

Meglévő világítási hálózatok modernizálásakor, annak külső megjelenése is modernizálásra szorul. Belsőépítési megoldásaink nemcsak a legmodernebb technikákat tartalmazzák, de a design és a megjelenés is innovatív tartalmat hordoz, így a belső terek minőségét emelő design-elem lehet. Számos termékünk a méltán neves Red Dot Awards díjazással rendelkezik.

Cégünk fő profilja világítástechnikai tervezés, kivitelezés és optimalizálás.

Tevékenységünk során, számtalanszor szembesültünk a világítási hálózatokban jelen lévő energiapazarlással. Több mint 10 éves szakirányú tapasztalataink birtokában bizton állíthatjuk a LED-es technológiájú fényforrások alkalmazása költséghatékonyabb és a kor műszaki színvonalának legjobban megfelelő innovatív megoldás, amely a felhasználói célokkal leginkább összhangban alkalmazhatók.

worker

Árajánlat kérés