CTP Magyarország projekt

2016-2017-ben a CTP világításkorszerűsítési fejlesztéseiben vettünk rész.

Terveink alapján a CTP több körös mérlegelést követően az MB-Light Kft-t bízta meg 3900 db. beltéri és 320 db. kültéri LED lámpatest telepítésével.

Speciális lámpatesteket alkalmazva értük el egységes világítást a polcokon és a padlószinten egyaránt.

A kivitelezésre rövid idő állt rendelkezésre. 3 városban több területen dolgoztunk egyszerre 12 személyemelővel és 22 villanyszerelővel.

A projekt keretében 523kw-ról 252kw-ra csökkentettük a beépített teljesítményt, szabványosított világítási hálózatok kialakítása mellett.

A telepített LED lámpatestek a logisztikai bázison, azóta is zökkenőmentes üzemet biztosítanak a megrendelőnek.

MTD Hungária Kft. esettanulmány

Az MTD Hungária Kft. vezetősége fontosnak tarja a megvilágítási szabványok teljesülését az adott munkaterületeken.
Ezzel összhangban a veszprémi telephelyen világításkorszerűsítést végeztünk, annak érdekében,
hogy a dolgozók a lehető legmegfelelőbb megvilágítási körülmények között végezhessék napi munkájukat.
Biztosítva a szabvány szerinti lux értékeket a 400W-os lámpatesteket 120W-os LED lámpákkal váltottuk ki, mely 70% megtakarítást eredményezett.
A fentieken túl az MTD Hungária Kft. a beruházással hozzájárult a terület és a térség energiaszükségletének csökkentéséhez, ezáltal környezetünk védelméhez is

IMG_2955

Festo AM Kft. esettanulmány

A Festo kiemelt figyelmet fordít az energiahatékonyságra, ezért a budapesti gyártó és raktárterületünknél több mint három éve döntöttünk az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás, a LED-es világításkorszerűsítés mellett. Az új világítási koncepció megtervezésében, a lámpák szállításában és felszerelésben együttműködő partnerünk az MB-Light Kft. volt. Három év távlatából siker projektként tekintünk vissza a LED-es korszerűsítésre, mert a lámpák optimális kiválasztásával és elrendezésével elértük a megtakarítási céljainkat. Nem olcsó lámpákat kerestünk, hanem műszakilag alátámasztott ideális megoldásokat. Együtt gondolkodásunk eredménye, hogy az új LED-es világítás az előírásoknak megfelelő fényviszonyok mellett, több mint három éve zavartalanul működik.

Project Details

Clients: Modeltheme
Location: Romania
Surface: 450.000 m2
Architect: James Mathews
Category: Construction
Value: $4.6 mil
worker

Árajánlat kérés