Akár +60°C mellett üzemelő hőkezelő terület világításkorszerűsítésére kérték fel cégünket a ZF Hungária Kft. munkatársai, mivel a 400W-os lámpákkal egyenetlen és alacsony megvilágítási érték volt mérhető.

Portfóliónkban megtalálhatóak -40 – +75C –ig alkalmas LED lámpatestek. Az adott területet újratervezésével 73% megtakarítást értünk el.

LED lámpatestünk alkalmazásával 2016 óta hibamentesen működik a terület világítási hálózata a magas környezeti hőmérséklet ellenére is 450W helyett 120W-os fogyasztással lámpánként!

Megérte, hogy két éve LED-es világításkorszerűsítési beruházás mellett döntöttünk, mert az azóta eltelt időszakban nagymértékben csökkent az energia fogyasztásunk és minimalizáltuk a karbantartási és üzemeltetési költségeinket.
Az MB-Light Kft. munkatársainak tervezését dicséri, hogy a régi meglévő 400W-os fémhalogén lámpákat világítási terv alapján, minimális áthelyezéssel DOUBLEPOWER LED HIGH BAY+65°C 120W-os LED csarnokvilágító lámpákra váltottuk ki.

Az új lámpák stabilan működnek a magas +50 °C-ot is meghaladó környezeti hőmérséklet felett is és a terület megvilágítása is javult. Világításkorszerűsítési céljaink, maximálisan teljesültek.
Köszönjük a részletekre ügyelő szakszerű munkát!

Juhász Zsolt
ZF Hungária Kft. 2018.

Előtte

IMG_1787
worker

Árajánlat kérés